Danmarksturné med polske rejselærer Wojtek Tracewski

Posted by on sep 8, 2013 in Blog | 0 comments

IMG_8288-300x217Fire danske byer og en masse glade diamantvejsbuddhister fik glæde af Wojtek Tracewskis seksdages besøg i den danske vinterkulde.

Wojtek Tracewski, der siden 1980 har været elev af lama Ole Nydahl og som har været med til at etablere Diamantvejsbuddhismen i Polen, startede Danmarksturnéen i Aalborg d. 15. jan, han var i København to dage, gav weekendkursus i Odense og sagde på gensyn til Danmark fra Aarhus Buddhistiske Center d. 21. jan.

Adskillige venner rejste sammen med Wojtek og hans dejlige kone Nastya rundt i det snedækkede og til tider svært fremkommelige og trafikerede danske landskab. Også Wojteks inspirerende foredragsrække indendøre blev tætpakket, men med fri og ubegrænset leg for sindet.

Wojtek har udover sin rejselæreraktivitet også fungeret som redaktør på og oversætter af lama Ole Nydahls bøger, ligesom han har været hans personlige tolk på adskillige rejser i østlandene.

Herunder finder du en masse ”frosne” øjeblikke med Wojtek i Danmark:

wojtekindk2013